12 de desembre, 2010

Diumenge de plegables a Vilanova i la Geltrú



Avui hem celebrat la segona edició de la Fira - Concentració de bicicletes plegables a Vilanova i la Geltrú. El DESPLEGA LA BICI 2010.
Després de dies feina, avui ens hem trobat per segona vegada els amants de les bicicletes plegables al Parc de Ribes Roges, ho hem aconseguit gràcies a molta gent que amb el seu treball desinteressat ens a ajudat. Cal agrair les col·laboracions de l'Ajuntament de Vilanova, de les marques comercials de bicicletes Dahon, Brompton, Birdy, Monty, Orbea i Strida
de la ma de FoldingLife, de molts voluntaris que sense ells no hagués estat possible aquest embolic, vigilant en els trencalls, fent fotos i ajudant-nos a muntar i desmuntar els estands, gràcies a tots i especialment a Celes, d'Esports Prieto que de seguida va dir que si a una idea embrionària que vàrem tenir en Josep i jo, una idea no gaire fàcil de tirar endavant ja que les persones que tenim bicis plegables potser som una mica especials i no formem part d'un col·lectiu homogeni com poden ser els grups de carretera o de btt.

El dia ha estat magnific i el bon temps ens ha acompanyat tant a la Fira com a la passejada ciclista que s'ha fet per la ciutat.

El recorregut (penjat a WIKILOC) l'hem fet més d'un centenar de ciclistes i la Fira ha estat molt visitada durant tot el matí.
Cal agrair als ciclistes vinguts de dintre i fora de la ciutat el seu esforç, ciclistes arribats amb ferrocarril i amb altres mitjans per poder estar entre nosaltres, grups com el biciplegable.net, els Brompton Bcn de Facebook, en Rafael Vallbona i senyora del Bloc Tourmalet i tants d'altres ciclistes urbans anònims que ens han acompanyat.
També hi ha hagut el sorteig d'una bicicleta plegable esponsoritzada pel Diari de Vilanova i Esports Prieto.



FOTOGRAFIES FETES PER JOAN ANTONI MARÍN I MANEL MÉNDEZ (TUSINU)

2 comentaris:

Rafael Vallbona ha dit...

Benvolguts folder's vilanovins:
enhorabona per la feinada que heu fet. Gràcies al vostre esforç hem gaudit d'un magnífic matí de bici a la bella Vilanova.
No defalliu, teniu moltíssima gent al vostre costat.
Coratge i pedals!!!

rafael vallbona

Penedesfera ha dit...

Hola Carles,

Hem afegit el bloc a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si vols rebre les informacions de la comunitat envia'ns un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

Al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat