10 de novembre, 2009

INFORMACIÓ :
El proper diumenge 22 de novembre a les 11h del matí tindrà lloc una Fira-Concentració de bicicletes plegables a Vilanova i la Geltrú. La fórmula de Fira-Concentració està pensada perquè el ciclista de plegables vingui a Vilanova i participi en un recorregut urbà d'uns 7 km, sortirem de la zona del llarg Passeig Marítim que tenim la sort de tenir i per carrers de la vila.

També hi participaran les marques més importants de bicicletes amb estands on podrem gaudir de les darreres novetats a la zona del Parc de Ribes Roges.
Hi haurà el sorteig d'una plegable ORBEA entre tots els participants.Podrem gaudir de les bicicletes que ens visitin tant de Vilanova com de fora, el mercat i models és tant ampli que segur que quedarem sorpresos de les plegables i les diferents tipologies de màquines que hi han.
Al nostre voltant darrerament n'està ple de concentracions, dia de la bici, passejades, trobades, marxes de bicicletes, curses, però lo que no tenim són concentracions de bicis plegables, per això aquesta.


Per això la concentració és exclusiva per bicicletes plegables.


Vilanova i la Geltrú està molt ben comunicada per ferrocarril , això permetrà que molta gent pugui plegar la bici al tren i la desplegar-la a la nostra ciutat.
També la gent de la nostra ciutat podran desplegar la bici i sortir al carrer, per això el nom de la Trobada és : DESPLEGA LA BICI A VILANOVA I LA GELTRÚ.Amb la col·laboració de :